Ruimte van een motorhome in de afmetingen van een campervan? De perfecte Combo!

maandag 25 januari 2021
De ruimte en het comfort van een motorhome in de compacte afmetingen van een campervan: de perfecte Combo! Ontdek hem nu bij Vanomobil!

Combo wordt internationaal gebruikt als afkorting voor combinatie. Dat vat het eigenlijk wel samen voor deze revolutionaire camper van Chausson: alle voordelen van een motorhome en campervan gecombineerd. De Combo is effectief een motorhome, want er werd een wooncompartiment gebouwd op een cabine chassis. Maar Chausson slaagt er wonderwel in om de afmetingen van een campervan te behouden: 2,10m breed, 5,99m lang en 2,75m hoog. Ook de voorkant lijkt sterk op die van campervans: de profielkap is bijna verdwenen en wordt vervangen door een aerodynamisch dak met skyview.

Binnenin is de Combo enorm ruim. In het face/face salon met draaibare cabinezetels is er zeker ruimte genoeg om vrienden te verwelkomen. Dankzij de smart lounge kunnen er 4 personen veilig en comfortabel meereizen. Deze ruime salon tover je ’s avonds heel eenvoudig en snel om in een slaapkamer voor 4 met 2 ruime tweepersoonsbedden (van 1,40m op 1,90m). De stahoogte is trouwens 1,98m, een verschil dat je snel merkt als je al eens in een campervan vertoeft hebt. De skyview, gecombineerd met de ramen aan de zijkant zorgen voor ruim voldoende daglicht en contact met de natuur. Het binnendesign is modern en gezellig en er worden stoffen van de hoogste kwaliteit gebruikt.

De camper is uitgerust met een hele ruime badkamer die over de volledige breedte achteraan reikt: een toilet met veel beenruimte, een inklapbare lavabo en ruime douche. Tot slot is er ook heel wat bergruimte voorzien: een prachtige dressing en een extra berging die toegankelijk is langs zowel de binnenkant als de buitenkant die het gebrek aan garage compenseert.


Chausson heeft 2 jaar en 100 000km aan tests en ontwikkeling geïnvesteerd en met succes! Hiermee kiezen ze voor een volledig nieuwe richting en nieuwe manier van reizen: compactheid zonder in te boeten op ruimte of comfort. Deze revolutionaire Combo is vanaf maart te bezoeken in onze showroom in Deerlijk en leverbaar vanaf eind 2021. Deze uitvoering is de meest luxueuze versie, er beloven nog modellen te komen die het meer basic houden, waardoor ze nog prijsgunstiger zullen zijn.


Interesse in de Chausson Combo? In afwachting vind je hier alvast: