Kepler Five

vanaf
57.439,91(incl. BTW)

Westfalia camperbus met 5 zitplaatsen!

  • Slechts 4,90m lang
  • 5 Zitplaatsen
  • Complete uitrusting

De Westfalia Kepler Five, is gebaseerd op de Volkswagen T6.1. U heeft de keuze uit 3 motorisaties (90/ 150/ 204pk) met manuele of automatische versnellingsbak. Optioneel ook in 4Motion verkrijgbaar. Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van slechts 1,99m, is deze Kepler Five ook ideaal bruikbaar als dagelijks vervoermiddel!

In een handomdraai, maak je van deze Westfalia een handige camper. Qua uitrusting heeft u ook alles aan boord om comfortabel te reizen. Je beschikt o.a. over 5 volwaardige zitplaatsen, 4 volwaardige slaapplaatsen, 2-pits gasvuur met wasbakje, frigo, LED-verlichting en optioneel is ook een dieselverwarming met boiler verkrijgbaar.

En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit gehad. De Kepler Five is de perfecte synergie tussen een auto en een camper, zowel in indeling als afwerkingkwaliteit. Westfalia is al sinds jaar en dag leverancier is van de grootste autoconstructeurs en alle Westfalia campers voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.

Kepler Five

490x199cm

5
4