Kepler Six

vanaf
76.350,00(incl. BTW)

De ultra-moduleerbare campervan!

  • Ideaal voor dagelijks gebruik
  • Zeer moduleerbaar interieur
  • Mogelijkheid tot 6 zitplaatsen

Een campervan huren?

De Westfalia Kepler Six is gebaseerd op de Volkswagen T6. U heeft de keuze uit 3 motorisaties (90/ 150/ 204pk) met manuele of automatische versnellingsbak. Optioneel ook in 4Motion verkrijgbaar. Daarnaast is de Kepler Six optioneel verkrijgbaar met 6 zitplaatsen. Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van slechts 1,99m is deze Kepler Six ideaal als vervoermiddel voor dagdagelijks woon-werkverkeer.

In een handomdraai maak je van deze Westfalia een handige camper. Qua uitrusting is alles aan boord om comfortabel te reizen. Je beschikt o.a.: over vier volwaardige slaapplaatsen, 2-pits gasvuur met wasbakje, frigo, LED-verlichting en optioneel is ook een dieselverwarming met boiler verkrijgbaar.

En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit gehad. De Kepler Six is de perfecte synergie tussen de auto en de camper, zowel in indeling als afwerkingskwaliteit. Westfalia is al sinds jaar en dag leverancier is van de grootste autoconstructeurs en alle Westfalia campers voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.

Kepler Six

530x199cm

6
4